Gewonde na woningoverval Mauritshuis Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Bij een overval op een woning in het Mauritshuis is woensdagavond een man gewond geraakt. Een nog onbekend aantal personen belde bij de portiekwoning aan en overvielen de man des huizes. Hij raakte gewond bij de overval en moest voor controle naar het ziekenhuis worden overgebracht. De politie heeft ter plaatse wat sporen veilig gesteld waaronder de kleren van de man. Mogelijk zitten hier sporen van de dader op.

De politie kon tot zover bekend niemand aanhouden. Ook is nog niet bekend of er iets is buit gemaakt, en of er verdachten zijn aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

- Advertisement -

IMG_0931 IMG_0932 IMG_0938 IMG_0941

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd