Man (23) neergestoken tijdens vechtpartij Spoorsingel Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van woensdag op donderdag is een 23-jarige man uit Somalië gewond geraakt na een steekpartij op de Spoorsingel. Een getuige belde rond 01:15 de politie omdat er op het bewuste adres een vechtpartij gaande was tussen minstens 12 personen, terwijl de getuige nog met de politie belt blijkt het slachtoffer te worden neergestoken. Toegesnelde hulpdiensten treffen aan de achterzijde van het Centraal Station de bebloede man aan, deze bleek een ernstige steekwond in zijn arm te hebben opgelopen.

Medewerkers van Cameratoezicht zien kort na het steekincident enkele personen richting de Walenburgerweg rennen. In de omgeving werden de personen aangehouden door de spoorwegpolitie. Het tweetal in de leeftijd van 20 en 18 jaar, afkomstig uit Capelle aan den IJssel en Rotterdam zitten nog vast.

- Advertisement -

De politie doet onderzoek en heeft hiervoor al diverse getuigen gesproken. Mocht u ook informatie hebben, dan komt de politie graag met u in contact. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 of, als u liever anoniem wilt blijven, 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd