Auto over de kop na ongeval Colosseumweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De bestuurder van een Renault Twingo is vrijdagavond ondersteboven tot stilstand gekomen nadat hij in de berm raakte en vol tegen een lantaarnpaal botste. De bestuurder raakte door het ongeval gewond, maar wist met behulp van een aantal omstanders uit het voertuig te komen. In eerste instantie dacht men dat de bestuurder bekneld zou zitten, maar bleek dus geen sprake van te zijn.

De inmiddels ter plaatse gekomen brandweer, heeft het ambulancepersoneel geholpen bij het stabiliseren van het slachtoffers. Vervolgens hebben zij samen met de politie het voertuig weer op zijn wielen gezet. het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Foto’s : Michael Hubregtse

_MG_9886 _MG_9894 _MG_9895

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd