Overvaller lost schoten tijdens overval Hellendaalstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bij een woningoverval in de Hellendaalstraat heeft donderdagavond een overvaller tijdens zijn vluchtpoging meerdere schoten gelost. Omstreeks 20:00 belde een man aan die gekleed was als pakketbezorger, tevens had de man een pakketje in zijn hand.  Toen de voordeur werd geopend overrompelde de man direct de vrouw des huizes met een vuurwapen.

De dader sloeg echter op de vlucht toen de hond des huizes naar de voordeur rende, de man is weggevlucht in een gereedstaande bestelbus die door een tweede dader werd bestuurd. Tijdens de vluchtpoging loste de overvaller twee schoten omdat de hond des huizes hem beet, ondanks de schoten raakte er niemand gewond.

- Advertisement -

Getuigen die iets weten of gezien hebben in de buurt van de woning aan de Hellendaalstraat of meer weten over de bestelauto (Wit van kleur en met rode en zwarte strepen aan de zijkant) kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Overleden persoon in auto naast tankstation aangetroffen Maasboulevard Rotterdam

Rotterdam - In een auto geparkeerd op een tankstation aan de Maasboulevard in Rotterdam is donderdagmorgen het stoffelijk...

Ruit van kliniek beschoten Weena-Zuid Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bedrijfspand van een kliniek aan het Weena-zuid...

Politie haalt stoffelijk overschot uit water Schiemond Rotterdam

Rotterdam - In de Maas aan de Schiemond in Rotterdam heeft de politie zondagmiddag rond 14.40 uur een...

Pro-Palestina stoet trekt door centrum Rotterdam

Vanmiddag verzamelden Pro-Palestina demonstranten zich aan de Sluisjesdijk in de Waalhaven. Zij wilden in een autostoet door het...