Overvaller lost schoten tijdens overval Hellendaalstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een woningoverval in de Hellendaalstraat heeft donderdagavond een overvaller tijdens zijn vluchtpoging meerdere schoten gelost. Omstreeks 20:00 belde een man aan die gekleed was als pakketbezorger, tevens had de man een pakketje in zijn hand.  Toen de voordeur werd geopend overrompelde de man direct de vrouw des huizes met een vuurwapen.

De dader sloeg echter op de vlucht toen de hond des huizes naar de voordeur rende, de man is weggevlucht in een gereedstaande bestelbus die door een tweede dader werd bestuurd. Tijdens de vluchtpoging loste de overvaller twee schoten omdat de hond des huizes hem beet, ondanks de schoten raakte er niemand gewond.

- Advertisement -

Getuigen die iets weten of gezien hebben in de buurt van de woning aan de Hellendaalstraat of meer weten over de bestelauto (Wit van kleur en met rode en zwarte strepen aan de zijkant) kunnen hun informatie doorgeven aan de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd