Jongen (16) aangehouden na beledigen handhavers Atolpad Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Handhavers uit Capelle aan den IJssel hebben zaterdagmiddag een 16-jarige jongen aangehouden voor meerdere beledigingen. Bikers van Handhaving waren bezig met werkzaamheden op de Keerkring, op het viaduct over het Atolpad, toen er een jongen op het Atolpad in hun richting kwam fietsen. Toen de jongen vlakbij de handhavers reed, wees hij naar hen op het viaduct en riep daarbij hard beledigende kreten naar de handhavers. De jongen fietse vervolgens hard het viaduct in, maar toen hij er aan de andere kant weer uit kwam, wees hij opnieuw naar de handhavers op het viaduct. De jongen beledigde hen opnieuw door herhaaldelijk beledigende kreten te roepen.

De bikers zijn vervolgens achter de jongen aangefietst en konden deze uiteindelijk stilhouden op het Waardenpad. Daar werd de jongen aangehouden voor belediging van ambtenaren in functie. De jongen bleek ook geen identiteitsbewijs bij zich te hebben en kon zich niet legitimeren, maar dat kon zijn moeder op locatie komen brengen. De jongen is vervolgens overgebracht naar het politiebureau waar hij ingesloten is voor onderzoek en verhoor. De handhavers hebben proces-verbaal opgemaakt en bureau Halt zal een toepasselijke straf bedenken voor de jongen.

- Advertisement -

Foto’s : Handhaving Capelle

foto 4

- Advertisement -

Gerelateerd