Man overleden na val van achtste verdieping Estafetteweg Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Zaterdagavond zijn de hulpdiensten groots uitgerukt voor een reanimatie aan de Estafetteweg. Ter plaatse bleek een vanaf de achtste verdieping van een flat naar beneden te zijn gevallen, ondanks de grote hoogte overleefde de man de val. Na stabilisatie op straat is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, dit onder begeleiding van een arts van het Mobiel Medisch Team. De politie heeft na het incident een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het incident. Medewerkers van de technische recherche hebben in de omgeving ook een onderzoek ingesteld, hierbij zijn diverse sporen veiliggesteld.

Update : De politie laat weten dat het slachtoffer bewust is gesprongen en in het ziekenhuis is overleden aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Foto’s : Marco van Bemmel

 

Estafetteweg GDA (3) [1600x1200] Estafetteweg GDA (17) [1600x1200] (1) Estafetteweg GDA (18) [1600x1200] Estafetteweg GDA (35) [1600x1200] Estafetteweg GDA (40) [1600x1200]

 

- Advertisement -

Gerelateerd