Man rijdt de sloot in met scootmobiel Groene Kruisweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bestuurder van een scootmobiel is zaterdagmiddag in een sloot gereden langs de Groene Kruisweg. De man kwam in een berg zand terecht waarna hij niet meer goed kon sturen, uiteindelijk belandde hij in het water. Op eigen kracht kon de man naar boven klimmen en de hulpdiensten bellen.

Het ambulancepersoneel heeft de man behandeld aan zijn lichte verwondingen. De brandweer heeft samen met andere hulpdiensten ter plaatse en een fotograaf van onze redactie de scootermobiel uit het water getrokken. Echter was de man hier niet blij mee omdat de scootmobiel verder was beschadigd. Hoe de man zijn weg kan vervolgen wordt uitgezocht.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0189 DSC_0202 DSC_0203 DSC_0205 DSC_0212 DSC_0213 DSC_0214 DSC_0215

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd