Man zwaargewond na mogelijk val met fiets Gordelweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op zaterdag 24 mei omstreeks half drie in de morgen is een man gewond geraakt na een mogelijke val met zijn fiets. Op de Gordelweg ging het mis toen hij richting de Schieweg fietste. Door een nog onbekende oorzaak raakte hij uit balans en kwam hard ten val op straat. Omdat de verwondingen dusdanig erg leken werd het Mobiel Medisch Team voor assistentie aan het ambulancepersoneel gevraagd.

Ter plaatse bleek het slachtoffer zwaargewond te zijn en werd korte tijd behandeld door personeel van het MMT. Daarna is het slachtoffer naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De verkeers ongevallen dienst van de politie kwam ter plaatse om te kijken of het slachtoffer toch niet vermoedelijk is aangereden. In dat geval is de dader doorgereden. Een voorbijganger die de man op straat zag liggen heeft het slachtoffer eerste hulp geboden in afwachting van de hulpdiensten.

- Advertisement -

IMG_0944 IMG_0946 IMG_0949

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd