Ophalen van jeugdherinneringen komt man niet ten goede Soetendaalseweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man die vrijdagavond wat jeugdherinneringen aan het ophalen was met wat vrienden in een speeltuintje aan de Soetendaalseweg kreeg al snel spijt van zijn capriolen nadat hij tijdens het ‘spelen’ uit een klimrek viel. Door de val raakte de voet van de man uit de kom, een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer te behandelen.

 

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft ter plaatse de voet van de man weer in de kom gekregen, hierna is de man overgebracht naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen. Hoe de man het voor elkaar heeft gekregen om uit het klimrek te vallen is niet bekend, mogelijk heeft de loopbrug van touw hier een rol in gespeeld.

Foto’s : Mobiel

20140523_220636 20140523_220850 (1)

- Advertisement -

Gerelateerd