Bezorger gewond na overval Tosca Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een bezorger van een maaltijddienst is zondagmiddag overvallen in een parkje achter de woningen aan de Tosca. Het slachtoffer werd daarbij hard op zijn hoofd geslagen wat er voor zorgde dat hij een flinke hoofdwond opliep. De man wist op eigen kracht richting een woonhuis te gaan en daar aan te bellen voor hulp. Vervolgens heeft de politie en ambulancepersoneel voor de man gezorgd.

Het slachtoffer vertelde de agenten zich niet veel meer van het incident te herinneren. Wel kon hij zeggen dat het mogelijk ging om vier getinte daders. De politie heeft ondanks een zoekactie geen verdachte kunnen aanhouden in verband met een slecht signalement. De man is voor behandeling van zijn hoofdwond naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

IMG_0514 IMG_0520 IMG_0525

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd