Gewonde na aanrijding tussen auto en bestelbus Rodenrijsestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag is een automobilist op de Rodenrijsestraat gewond geraakt na een ongeval. Door nog onbekende oorzaak kwam de automobilist omstreeks 01:15  in botsing met een bestelbus, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam eveneens de brandweer ter plaatse. Toegesnelde hulpverleners boden direct eerste hulp bij het ongeval, uiteindelijk bleek er geen sprake te zijn van een beknelling.  Na stabilisatie door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel kon het slachtoffer uit de auto worden bevrijdt.

Zowel de auto als de bestelbus liepen bij de aanrijding aanzienlijke schade op, wie uiteindelijk de veroorzaker van het ongeval is geweest zal uit een onderzoek moeten blijken. Ten tijde van het ongeval is de Rodenrijsestraat voor korte duur afgesloten geweest.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

IMG_0447 IMG_0450 IMG_0451 IMG_0453 IMG_0455 IMG_0456 IMG_0457

- Advertisement -

Gerelateerd