Bestuurder rijdt door na straatrace Vondelingenweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bestuurder van een auto sloeg zondagavond 25 mei op de vlucht na een botsing met een andere auto op de Rotterdamse Vondelingenweg. Hij bekommerde zich niet om de bestuurder van het andere voertuig. Kort na 23.10 uur kwam bij de politie de melding binnen van een aanrijding op de Vondelingenweg. Agenten troffen twee voertuigen aan met flinke schade. In beide auto’s waren ook de airbags uitgeklapt.

Het voertuig waarvan de bestuurder na het ongeval op de vlucht sloeg bleek via de middenberm op de verkeerde weghelft te zijn gekomen en kwam daar in botsing met een tegenligger. Dit na een mogelijke straatrace. De bestuurder van deze tegemoetkomende auto (een 33-jarige Rotterdammer) is met nekklachten naar een ziekenhuis vervoerd. De gevluchte bestuurder stapte direct na het ongeval in een andere auto waarvan hij de bestuurder leek te kennen.

- Advertisement -

Een kwartier na het ongeval belde de eigenaar van de achtergelaten auto uit eigen beweging met de politie dat zijn voertuig kort daarvoor was gestolen. Op een afspraak om daar maandagochtend aangifte van te doen verscheen hij niet. Vanzelfsprekend onderzoeken agenten zijn verhaal. Het voertuig is in beslag genomen.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0208 DSC_0195 DSC_0200 DSC_0214 DSC_0215 DSC_0216 DSC_0217

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd