Grote brand in woning Voorstraat Numansdorp

Date:

Share post:

Numansdorp – De brandweer is zondagmorgen vroeg in de ochtend uitgerukt voor een woningbrand in de  Voorstraat. Ter plaatse bleek er brand te woedden op de zolder van een bovenwoning. Onder het pand zat een boekhandel gevestigd.

- Advertisement -

De rook die vrij kwam bij de brand was in de wijde omgeving te zien. De brandweer kon voorkomen dat de brand zich uitbreidde naar naastgelegen woningen. Echter liep de boekhandel zware schade op door de brand. De bewoners raakten niet gewond, zij konden het pand op tijd verlaten. De brandweer zal nog een geruime tijd aan het nablussen zijn.

Foto : Facebook Politie Hoeksche Waard

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd