Dode in hotel ‘S-Gravendijkwal Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie is een onderzoek gestart naar het overlijden van een man in een hotel aan de ‘S-Gravendijkwal. De hulpdiensten kregen zondagmiddag de melding dat er een man bewusteloos in zijn kamer lag. Bij aankomst van de ambulancedienst werd het niet helemaal vertrouwd en schakelde  de politie in. De politie heeft de man uit zijn kamer gehaald en er is nog geprobeerd om hem te reanimeren. Echter mocht deze hulp niet meer baten.

De politie is een sporenonderzoek gestart om te kijken of er sprake is van een misdrijf. De Forensische Opsporing is een geruime tijd bezig geweest om sporen veilig te stellen. De voorlopige resultaten uit dit onderzoek zijn nog niet bekend. Het is niet bekend hoe de man om het leven is gekomen. Het zou mogelijk gaan om een niet Nederlandse man.

- Advertisement -

Foto : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

IMG_0461 IMG_0463 IMG_0467 IMG_0469 IMG_0475 IMG_0481

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd