Felle brand op balkon van woning Brede Hilledijk Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer rukte zondagavond 25 mei uit voor een brand in een woning aan de Brede Hilledijk. Nog voordat de brandweer ter plaatse was, was er al een flinke rookwolk te zien. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een felle brand op het balkon van de bovenste woning. De brandweer ging snel naar binnen en bracht doormiddel van een ladderwagen een waterstraal naar boven. Brandweer personeel wist het felle brandje op het balkon snel te blussen.


De eigenaar van de woning had geluk gehad, doordat hij dubbele schuifdeuren had kon de brand de woning binnen niet bereiken. Één van de twee schuifdeuren begaf het wel door de hitte. De ander hield de brand netjes tegen. Bij het incident vielen er geen gewonden.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0529 IMG_0531 IMG_0539 IMG_0556 IMG_0558

- Advertisement -

Gerelateerd