Verkeersongeval ongeval na het negeren van rood stoplicht Goudse Poort Gouda

Date:

Share post:

Gouda – Zaterdagavond 24 mei even voor middernacht heeft er op de Goudse Poort een ongeval plaatsgevonden met de kruising van de Burgemeester van Reenensingel. Volgens getuigen reed de blauwe auto door het rode verkeerslicht waarna de bestuurder van de zilvergrijze auto de blauwe niet meer kon ontwijken met een aanrijding als gevolg. Er kwam een ambulance ter plaatse voor één van de inzittende maar uiteindelijk bleek het letsel gelukkig mee te vallen en hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de zaak ter plaatse onderzocht en de schadeformulieren zijn ingevuld. Een berger kwam ter plaatse en heeft beide voertuigen meegenomen. Gezien de schade en de leeftijd van de voertuigen zullen zij mogelijk beide total loss worden verklaard.
Foto’s : Marco van Bemmel
Goudse Poort GDA (1) Goudse Poort GDA (3) Goudse Poort GDA (4) Goudse Poort GDA (5) Goudse Poort GDA (6) Goudse Poort GDA (7)
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd