Vrouw zwaargewond na eenzijdig ongeval Verlengde Willemsbrug Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een vrouw is zondagavond 25 mei zwaargewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Verlengde Willemsbrug. Rond 22:45 reed de vrouw over de Verlengde Willemsbrug toen zij door nog onbekende oorzaak met volle vaart bovenop een lantaarnpaal botste. Een fotograaf die op weg was naar de aanrijding bleek eerder ter plaatse te zijn, deze heeft de vrouw eerste hulp verleend totdat de hulpdiensten arriveerde.

Bij aankomst van de ambulance was de vrouw haar bewustzijn kwijtgeraakt, de brandweer is ter plaatse gekomen om hand en spandiensten te verlenen. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is de vrouw zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft met behulp van een autoladder de loshangende verlichting van de lantaarnpaal verwijderd. Naar de exacte toedracht van het ongeval is een onderzoek ingesteld, over de toestand van de vrouw is nog niets bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

gp IMG_0561gp IMG_0567gp IMG_0570gp IMG_0574gp

- Advertisement -

Gerelateerd