Domme inbreker kapperszaken Spijkenisse loopt tegen de lamp

Date:

Share post:

Spijkenisse – De politie heeft een 25-jarige man uit Spijkenisse aangehouden, omdat hij ervan wordt verdacht twee inbraken te hebben gepleegd bij twee kapperszaken aan de Lenteakker en de Voorstraat. De domme inbreker had er echter niet veel kaas van gegeten, want bij beide inbraken werd er een bloedspoor aangetroffen. Ook kwam de inbraakmethode overeen. Medewerkers van de Forensische Opsporing stelden deze sporen veilig voor nader onderzoek. 

Na een DNA onderzoek kwam het signalement van de 25-jarige verdachten uit Spijkenisse naar boven. Hij werd aangehouden en vastgezet voor verder verhoor. De man zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden

- Advertisement -

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd