Drie gewonden na ongeval op Middelweg Zoetermeer

Date:

Share post:

Zoetermeer – Op de kruising Meerpolder met de Middenweg heeft dinsdagavond omstreeks 19:17 een frontale aanrijding tussen een personenauto en een bestelwagen plaats gevonden. De aanrijding vond op de Middelweg ter hoogte van de Meerpolder plaats. door nog onbekende oorzaak raakte een personenauto in de slip en klapte vol op een bestelwagen.Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Bij aankomst bleek er nog één persoon in het voertuig te zitten.

De brandweer heeft de ambulancedienst geassisteerd om het slachtoffer doormiddel van een wervelplank uit de auto te halen. In totaal zijn drie slachtoffers naar het ziekenhuis overbracht. De politie heeft na het ongeval een sporenonderzoek verricht om de toedracht te achterhalen. Voor dit onderzoek was de weg in de richting van Stompwijk een geruime tijd afgesloten.

- Advertisement -

Foto’s : PBA Zoetermeer

DSC04092 DSC04098 DSC04099

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd