Reddingsbrigade Ouddorp bied hulp aan Ree in de zee

Date:

Share post:

Ouddorp – De reddingsbrigade van Ouddorp kregen zondagmiddag wel een hele bijzondere melding binnen. Wandelaars hadden vanaf het strand een Ree in de zee zien zwemmen die het zichtbaar moeilijk had. Deze was mogelijk door bepaalde schrik de zee ingerend. Het beestje maakte een lange tocht van ongeveer 100 meter terug en zakte bij aankomst van de  medewerkers van deReddingsbrigade door zijn hoeven.

Met wat tips van de dierenambulance werd het beestje opgevangen, en warm gehouden met wat dekens. Daarna is het dier weer bijgekomen en kon het in een natuurgebied weer worden uitgezet. Volgens de dierenambulance gaat het helemaal goed komen met de Ree. En de Reddingswerkers…? Die waren bijzonder trots op hun redding van het dier.

- Advertisement -

Foto’s : Reddingsbrigade Ouddorp

ree-1 ree2

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd