Aanhouding na steekpartij Pliniusstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Maandagmiddag 26 mei werd op de Rotterdamse Pliniusstraat bij een ruzie tussen twee groepen een 25-jarige Rotterdammer in zijn zij gestoken. Agenten konden woensdag 28 mei een 44-jarige Rotterdammer aanhouden als verdachte.

Maandagmiddag omstreeks kwart over vier kregen agenten een melding van een vechtpartij op straat. Ter plaatse troffen ze één van de twee partijen. Van dat groepje had één persoon een blauw oog en een oppervlakkige snijwond aan de hand opgelopen. Toen via cameratoezicht camerabeelden werden teruggekeken viel te zien hoe enkele personen van de andere groep op een scooter waren weggevlucht. Via het kenteken kwamen agenten bij de woning van een 25-jarige Rotterdammer uit. Die bleek inmiddels naar een ziekenhuis te zijn gegaan voor een bij de vechtpartij opgelopen steekwond in zijn zij. De man is niet in levensgevaar, maar ligt nog in het ziekenhuis.

- Advertisement -

Rechercheurs begonnen een onderzoek waardoor woensdag een verdachte kon worden aangehouden. Het gaat om een 44-jarige Rotterdammer.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd