Agent met moker geslagen, politie schiet verdachte neer Hellendaalstraat Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft woensdagmiddag een man neergeschoten toen hij een agent had aangevallen met een moker. De agenten kregen een melding binnen dat een man zich verdacht ophield voor een woning in de straat. Ter plaatse troffen agenten de man inderdaad aan, die vervolgens op een agent afliep en deze sloeg met een moker op zijn hoofd en arm. Hij raakte daardoor gewond. Een andere collega kon de man vervolgens in zijn been schieten. Naast de moker werd er ook een vuurwapen aangetroffen. Zowel de agent als de man zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Hoe de gewonde agent eraan toe is, is nog niet bekend. De politie heeft in verband met het onderzoek de ruime omgeving afgezet. Naast de Hellendaalstraat is ook een groot gedeelte van het Voorhout afgezet. Een stuk van het schoolplein van de nabijgelegen school was ook afgezet, dit bleek echter niet nodig te zijn. De rijksrecherche en de forensische opsporing van een andere eenheid doen onderzoek naar toedracht van het incident.

- Advertisement -

Verband met eerdere overval

Vorige week donderdag was er in dezelfde straat nog een overval op een woning. Een man die gekleed was als pakketbezorger belde aan, toen de deur werd geopend overrompelde hij de vrouw met een vuurwapen. Hij werd gebeten door de hond die naar de voordeur was toegekomen en sloeg op de vlucht. In zijn vlucht lostte hij nog een aantal schoten op de woning. De politie onderzoekt of de zaken aan elkaar gelinkt kunnen worden.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0640 IMG_0642 IMG_0652 IMG_0655 IMG_0659 IMG_0662

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd