Auto bezaait met verf na flink eenzijdig ongeval Burgemeester van Beresteijnlaan Capelle a/d IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is woensdagavond 28 mei lichtgewond geraakt nadat deze met volle vaart bovenop een lantaarnpaal op de Burgemeester van Beresteijnlaan botste. Door de harde klap raakte een emmer met verf die net gekocht was open, waardoor vervolgens  het gehele interieur bezaait met verf werd. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam de brandweer met spoed ter plaatse.

De bestuurder raakte bij het ongeval slechts lichtgewond, de auto liep echter veel schade op. Door het ongeval is de Burgemeester van Beresteijnlaan afgesloten, medewerkers van Handhaving zijn ter plaatse om maatregelen te nemen voor de omver gereden lantaarnpaal en een lekkage vanuit het voertuig. Hoe het eenzijdige ongeval heeft kunnen ontstaan is niet bekend. De bestuurder verklaarde dat gladheid de mogelijke oorzaak is.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0669gp IMG_0670gp IMG_0672gp IMG_0674gp IMG_0675gp IMG_0676gp IMG_0677gp

- Advertisement -

Gerelateerd