Fietser aangereden door auto Admiraliteitskade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een fietser werd woensdagavond aangereden door een automobilist. De bestuurder van het voertuig wilde vanaf de Oostmolenwerf de Admiraliteitskade oprijden maar zag daarbij een fietser over het hoofd. Het gevolg was een flinke valpartij door de fietser. In eerste instantie werd het mobiel medisch team ter  plaatse gevraagd.

- Advertisement -

Echter bleken de verwondingen mee te vallen waarop het slachtoffer door ambulancepersoneel is behandeld en voor verdere controles naar het ziekenhuis is gebracht. De politie heeft een aantal foto’s genomen om een proces verbaal op te kunnen stellen.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0667

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd