Lichtgewonden na op kop-staart aanrijding Boezemlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een kop-staart ongeval op de Boezemlaan zijn vanmorgen een aantal personen lichtgewond geraakt. Voor de stoplichten ter hoogte van de oprit van de snelweg botste een auto achterop een andere auto waar een moeder met haar kroost in zat. De op de achterbank zittenden bestuurders kregen een flinke klap te verwerken en hadden last van wat pijnklachten. Ambulancepersoneel heeft ze uit de auto gehaald en nader onderzocht.

Het is niet bekend of er daadwerkelijk slachtoffers naar het ziekenhuis zijn gebracht. De schade viel op zich mee. De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Daarna werd de weg snel weer vrij gemaakt om de verkeersdoorstroming weer op gang te laten komen. Door het ongeval ontstond er vanaf de Bosdreef een flinke file.

- Advertisement -

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0630

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd