Brandweer rukt uit voor persoon met nat pak Bermweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – De brandweer is in de nacht van woensdag op donderdag uitgerukt voor een mogelijke drenkeling op de Bermweg in Capelle aan den IJssel. Agenten kwamen een ongeval tegen waarna één van de inzittende op de vlucht sloeg. Daarbij sprong hij in het kanaal en was korte tijd uit beeld. Omdat de mogelijkheid bestond dat hij nog in het water was rukte de brandweer in grote getale uit. Duikers gingen te water op zoek naar de inzittende.

Na wat verificatie bleek de verzopen man inmiddels al elders binnen te zitten. De politie ging naar de woning om te controleren of het daadwerkelijk zo was. Dit bleek het geval waarop de brandweer zijn biezen weer pakten. Waarom de inzittende op de vlucht was geslagen is niet bekend. De auto zelf had niet veel schade. De politie heeft de auto met een politietakel afgevoerd. De politie heeft het incident in onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0684gp IMG_0688gp IMG_0695gp

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd