Jongen (10) zwaargewond na val uit speeltoestel Nieuw- en Sint Joosland

Date:

Share post:

Nieuw- Sint en Joosland – Een 10-jarige jongen is vanavond ernstig gewond geraakt nadat hij uit een speeltoestel in de Scheldepoorstraat is gevallen. Vanwege de ernst van de verwondingen werd een Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam ingevlogen. Het jongetje raakte zwaargewond en werd gestabiliseerd door medisch personeel. Het is niet helemaal duidelijk waar het ongeval precies gebeurde. De politie vertelde dat de jongen uit een draaimolen was gevallen.

Het is echter niet bekend of dat in een openbare speelplaats of in een tuin gebeurde. De politie heeft de zaak in onderzoek. Het jongetje werd met spoed naar een ziekenhuis in Goes gebracht. Hoe hij eraan toe is, is nog onbekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd