Man gewond na schietpartij Schere Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een man is zaterdagavond gewond geraakt bij een schietincident op de Schere, dit gebeurde ter hoogte van de Meyenhage. Het slachtoffer werd omstreeks 18:45 beschoten op de Schere, de schutter loste mogelijk meerdere schoten. Ambulancepersoneel kwam met spoed ter plaatse om het slachtoffer te behandelen, deze was ter plaatse nog goed aanspreekbaar.

Bij het schietincident zouden volgens de politie meerdere personen betrokken zijn, niet veel later is een man op het politiebureau aangehouden nadat deze zich meldde als verdachte. Op de plaats van het schietincident heeft de Forensische Opsporing een onderzoek ingesteld, hierbij zijn meerdere sporen aangetroffen en veiliggesteld. Wat de toedracht van het schietincident is geweest zal uit het onderzoek moeten blijken, de politie laat weten dat het slachtoffer formeel is aangehouden.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman, Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

image

IMG_0729gp

IMG_0733gp

IMG_0738gp

IMG_0753gp

IMG_0755gp

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd