Veel hulpdiensten uitgerukt voor gestolen auto te water Maaskade Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een groot aantal hulpdiensten, waaronder de brandweer, politie en ambulance zijn donderdagmorgen 29 mei omstreeks drie uur uitgerukt voor een auto te water. Een omstander had een auto te water zien gaan, en daarna een auto hard zien wegrijden. Omdat niet zeker was of er nog iemand in het voertuig aanwezig was, rukte de brandweer met groot materieel en veel mankracht uit. Duikers gingen te water en konden het voertuig lokaliseren.

Na een doorzoeking van de auto constateerden de duikers dat er niemand meer in het voertuig aanwezig was. Aan de hand van wat kentekengegevens blijkt het mogelijk te gaan om een gestolen voertuig. De auto is vermoedelijk het water ingeduwd. De politie start een onderzoek naar eventuele verdachten. De auto zal op sporen worden gecontroleerd als deze boven water is.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0703 IMG_0706 IMG_0713 IMG_0717 IMG_0720

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd