Man (32) gewond na steekpartij Hollands Tuin Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 32-jarige man uit Albanië is vrijdagavond gewond geraakt nadat hij vermoedelijk werd neergestoken in een woning van een flatgebouw aan de Hollands Tuin. De man wist naar buiten te komen maar kwam niet verder dan de trap op de begane grond. Een getuige zag de verdachte wegringen en gaf een goed signalement aan de politie door. Deze was snel ter plaatse en kon op de Frambozentuin een 23-jarige verdachte aanhouden. Hij werd ingerekend en overgebracht naar het bureau. In zijn vlucht had hij het steekwapen in een tuin weggegooid. Ook deze werd teruggevonden door de agenten.

Een agent met een politiehond ging op zoek naar een mogelijke tweede verdachte. In deze woning waar het mogelijk heeft plaatsgevonden werd een 42-jarige Rotterdammer aangehouden. Team Paraatheid van de eenheid Rotterdam heeft eveneens een inval gedaan in een woning, zij konden echter geen andere verdachten meer aantreffen. De 32-jarige man is met een zware verwonding aan zijn knie, met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De forensische opsporing heeft diverse sporen veiliggesteld. De politie onderzoekt de toedracht van het incident.

- Advertisement -

Foto’s & Video : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

[hdvideo id=22]

IMG_0794gp IMG_0766gp IMG_0786gp  IMG_0775gp IMG_0769gp IMG_0784gp

- Advertisement -

Gerelateerd