Oude man gewond na val van tweede verdieping Bonaventurastraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdagochtend heeft een bejaarde man letsel opgelopen nadat hij in de Bonaventurastraat vanaf de tweede verdieping uit een raam viel. Het slachtoffer wou iets uit het raamkozijn pakken en verloor vervolgens zijn evenwicht, hierdoor viel hij enkele meters uit het raam en kwam in zijn tuin terecht.

Omdat de ernst van het letsel ter plaatse niet direct duidelijk was kwam uit voorzorg een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer is met verwondingen aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis, ondanks de val was het slachtoffer goed aanspreekbaar, zo bevestigd een politiewoordvoerder. Het slachtoffer zal in het ziekenhuis behandeld worden aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Gerelateerd