Slachtoffer overleden na ongeval met autobrand Waanweg Hoedekenskerke

Date:

Share post:

 

Hoedekenskerke – Bij een ongeval op de Waanweg is in de nacht van vrijdag op zaterdag een automobilist om het leven gekomen. Door een nog onbekende oorzaak reed het voertuig rond kwart over twee tegen een boom en vloog daarna direct in brand. De inzet van meerdere hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team kwam te laat. Het slachtoffer was ter plekke al overleden aan de verwondingen.

- Advertisement -

Het is nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat. De politie is ter plekke een sporenonderzoek gestart om te kijken wat er precies is fout gegaan. Pas zaterdag laat in de ochtend is de weg weer open gegaan voor het verkeer. De politie doet tevens nog onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd