Motorrijder crasht tijdens achtervolging Kleinpolderplein Rotterdam [VIDEO]

Date:

Share post:

Rotterdam – Op zondag  1 juni is een motorrijder gewond geraakt nadat hij tijdens een achtervolging met de politie uit de bocht vloog en vervolgens met hoge snelheid tegen een boompje aan klapte. Agenten wilden de motorrijder op de Gordelweg staande houden om hem hier aan te spreken op zijn snelheid, toen de motorrijder eenmaal het stopteken zag ging deze er met hoge snelheid vandoor.

Op het Kleinpolderplein verloor de motorrijder ter hoogte van de Abtsweg de macht over het stuur en botste vervolgens op een boompje langs de weg. Omdat er over het letsel van de motorrijder niets bekend was werd een Mobiel Medisch Team gealarmeerd, deze bleek echter niet nodig te zijn waarop deze werd afgemeld. Met lichte verwondingen is de motorrijder overgebracht naar het ziekenhuis, waarom hij op de vlucht sloeg voor de politie is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0893_resized IMG_0894_resized IMG_0902_resized IMG_0908_resized

- Advertisement -

Gerelateerd