Motorrijder crasht tijdens achtervolging Kleinpolderplein Rotterdam [VIDEO]

zondag 1 juni 2014 23:26

Rotterdam – Op zondag  1 juni is een motorrijder gewond geraakt nadat hij tijdens een achtervolging met de politie uit de bocht vloog en vervolgens met hoge snelheid tegen een boompje aan klapte. Agenten wilden de motorrijder op de Gordelweg staande houden om hem hier aan te spreken op zijn snelheid, toen de motorrijder eenmaal het stopteken zag ging deze er met hoge snelheid vandoor.

Op het Kleinpolderplein verloor de motorrijder ter hoogte van de Abtsweg de macht over het stuur en botste vervolgens op een boompje langs de weg. Omdat er over het letsel van de motorrijder niets bekend was werd een Mobiel Medisch Team gealarmeerd, deze bleek echter niet nodig te zijn waarop deze werd afgemeld. Met lichte verwondingen is de motorrijder overgebracht naar het ziekenhuis, waarom hij op de vlucht sloeg voor de politie is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0893_resized IMG_0894_resized IMG_0902_resized IMG_0908_resized

 

0 reacties

Motorrijder crasht tijdens achtervolging Kleinpolderplein Rotterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op zondag  1 juni is een motorrijder gewond geraakt nadat hij tijdens een achtervolging met de politie uit de bocht vloog en vervolgens met hoge snelheid tegen een boompje aan klapte. Agenten wilden de motorrijder op de Gordelweg staande houden om hem hier aan te spreken op zijn snelheid, toen de motorrijder eenmaal het stopteken zag ging deze er met hoge snelheid vandoor.

Op het Kleinpolderplein verloor de motorrijder ter hoogte van de Abtsweg de macht over het stuur en botste vervolgens op een boompje langs de weg. Omdat er over het letsel van de motorrijder niets bekend was werd een Mobiel Medisch Team gealarmeerd, deze bleek echter niet nodig te zijn waarop deze werd afgemeld. Met lichte verwondingen is de motorrijder overgebracht naar het ziekenhuis, waarom hij op de vlucht sloeg voor de politie is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0893_resized IMG_0894_resized IMG_0902_resized IMG_0908_resized

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!