Twee zwaar- en twee lichtgewonden na heftig ongeluk Hillelaan Rotterdam [VIDEO]

zondag 1 juni 2014 03:32


Rotterdam –
Op zondag  1 juni heeft er in de nacht omstreeks half twee een éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de Hillelaan. Onder het metroviaduct was een 20-jarige automobilist in volle snelheid op de metropijler van beton geklapt. Door de klap schoot de auto naar links de middenberm in. In zijn auto zaten nog drie andere passagiers. Twee meisjes een 17-jarige Barendrechter en een 18-jarige Rotterdamse raakten zwaargewond door de klap en werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De derde inzittende, de bijrijder een 19-jarige Rotterdammer werd lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder een 20-jarige Rotterdammer hield er mede dankzij de airbags een paar schrammen aan over. Hij werd aangehouden door de agenten om een verklaring op het bureau af te leggen.

De Hillelaan werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar toedracht van het ongeval. Bij de bestuurder is na het incident een blaastest afgenomen. Daaruit bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Een woordvoerdster van de politie vertelde dat de medische toestand van de meisjes onbekend is. Het ongeval van vannacht staat niet op zichzelf. Al eerder gebeurden er in de bocht richting de Erasmusbrug ongevallen met zwaargewonden. Automobilisten rijden er vaak veel te hard, of overschatten de flauwe bocht.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0858-JJ-004 IMG_0849-JJ-001 IMG_0850-JJ-002 IMG_0855-JJ-003 IMG_0862-JJ-005 IMG_0863-JJ-006 IMG_0874-JJ-007 IMG_0875-JJ-008

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee zwaar- en twee lichtgewonden na heftig ongeluk Hillelaan Rotterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Op zondag  1 juni heeft er in de nacht omstreeks half twee een éénzijdig ongeval plaatsgevonden op de Hillelaan. Onder het metroviaduct was een 20-jarige automobilist in volle snelheid op de metropijler van beton geklapt. Door de klap schoot de auto naar links de middenberm in. In zijn auto zaten nog drie andere passagiers. Twee meisjes een 17-jarige Barendrechter en een 18-jarige Rotterdamse raakten zwaargewond door de klap en werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De derde inzittende, de bijrijder een 19-jarige Rotterdammer werd lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder een 20-jarige Rotterdammer hield er mede dankzij de airbags een paar schrammen aan over. Hij werd aangehouden door de agenten om een verklaring op het bureau af te leggen.

De Hillelaan werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar toedracht van het ongeval. Bij de bestuurder is na het incident een blaastest afgenomen. Daaruit bleek dat hij onder invloed van alcohol was. Een woordvoerdster van de politie vertelde dat de medische toestand van de meisjes onbekend is. Het ongeval van vannacht staat niet op zichzelf. Al eerder gebeurden er in de bocht richting de Erasmusbrug ongevallen met zwaargewonden. Automobilisten rijden er vaak veel te hard, of overschatten de flauwe bocht.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0858-JJ-004 IMG_0849-JJ-001 IMG_0850-JJ-002 IMG_0855-JJ-003 IMG_0862-JJ-005 IMG_0863-JJ-006 IMG_0874-JJ-007 IMG_0875-JJ-008

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!