Gewonde na ongeval op A15 Rotterdam

Date:

Share post:


Rotterdam –
Door een ongeval op de A15 richting de A4 is maandagavond een gewonde gevallen. De bestuurder kwam met een vrachtwagen in de clinch waardoor er een aanrijding ontstond. De auto kwam daardoor op zijn kop terecht. De bestuurder moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Doordat de rijbanen waren geblokkeerd werd de weg afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd omgeleid naar Hoogvliet om daar vervolgens te kunnen draaien. Na een politieonderzoek ter plaatse werden de zowel de vrachtwagen als de auto verwijderd en kon de weg weer worden vrijgegeven. Waardoor het ongeval ontstond is niet bekend.

- Advertisement -

Foto : Twitter Takel- en bergingsbedrijf A Barendregt

a15-ongeval-02-06

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd