Gewonde na ongeval op A15 Rotterdam

maandag 2 juni 2014 20:50


Rotterdam –
Door een ongeval op de A15 richting de A4 is maandagavond een gewonde gevallen. De bestuurder kwam met een vrachtwagen in de clinch waardoor er een aanrijding ontstond. De auto kwam daardoor op zijn kop terecht. De bestuurder moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Doordat de rijbanen waren geblokkeerd werd de weg afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd omgeleid naar Hoogvliet om daar vervolgens te kunnen draaien. Na een politieonderzoek ter plaatse werden de zowel de vrachtwagen als de auto verwijderd en kon de weg weer worden vrijgegeven. Waardoor het ongeval ontstond is niet bekend.

Foto : Twitter Takel- en bergingsbedrijf A Barendregt

a15-ongeval-02-06

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval op A15 Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Door een ongeval op de A15 richting de A4 is maandagavond een gewonde gevallen. De bestuurder kwam met een vrachtwagen in de clinch waardoor er een aanrijding ontstond. De auto kwam daardoor op zijn kop terecht. De bestuurder moest met een ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

Doordat de rijbanen waren geblokkeerd werd de weg afgesloten voor het verkeer. Het verkeer werd omgeleid naar Hoogvliet om daar vervolgens te kunnen draaien. Na een politieonderzoek ter plaatse werden de zowel de vrachtwagen als de auto verwijderd en kon de weg weer worden vrijgegeven. Waardoor het ongeval ontstond is niet bekend.

Foto : Twitter Takel- en bergingsbedrijf A Barendregt

a15-ongeval-02-06

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!