Jongen van twaalf aangehouden met imitatie machinegeweer

maandag 2 juni 2014 19:55

Rotterdam – Agenten hebben maandag op de Lodewijk Pincoffsweg een imitatie vuurwapen in beslag genomen. De agenten zagen een groepje jongeren lopen waarvan een jongen van 12 een imitatie vuurwapen bij zich had.

De jongen met het imitatie vuurwapen was een filmpje aan het maken met zijn vrienden waarbij het ‘vuurwapen’ een rol speelde. De agenten namen het namaak wapen in beslag en gaven de jongen een goede waarschuwing, dit aangezien kinderen van 12 jaar en jonger niet strafbaar vervolgd kunnen worden. Ook zijn de ouders van de jongen ingelicht over zijn ‘speeltje’. Hoe de jongen aan het ‘vuurwapen’ kwam wordt uitgezocht.

Foto : Politie Rotterdam Rijnmond, twitter link

BpI-T42IAAAloAR

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen van twaalf aangehouden met imitatie machinegeweer
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben maandag op de Lodewijk Pincoffsweg een imitatie vuurwapen in beslag genomen. De agenten zagen een groepje jongeren lopen waarvan een jongen van 12 een imitatie vuurwapen bij zich had.

De jongen met het imitatie vuurwapen was een filmpje aan het maken met zijn vrienden waarbij het ‘vuurwapen’ een rol speelde. De agenten namen het namaak wapen in beslag en gaven de jongen een goede waarschuwing, dit aangezien kinderen van 12 jaar en jonger niet strafbaar vervolgd kunnen worden. Ook zijn de ouders van de jongen ingelicht over zijn ‘speeltje’. Hoe de jongen aan het ‘vuurwapen’ kwam wordt uitgezocht.

Foto : Politie Rotterdam Rijnmond, twitter link

BpI-T42IAAAloAR

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!