Jongen van twaalf aangehouden met imitatie machinegeweer

Date:

Share post:

Rotterdam – Agenten hebben maandag op de Lodewijk Pincoffsweg een imitatie vuurwapen in beslag genomen. De agenten zagen een groepje jongeren lopen waarvan een jongen van 12 een imitatie vuurwapen bij zich had.

De jongen met het imitatie vuurwapen was een filmpje aan het maken met zijn vrienden waarbij het ‘vuurwapen’ een rol speelde. De agenten namen het namaak wapen in beslag en gaven de jongen een goede waarschuwing, dit aangezien kinderen van 12 jaar en jonger niet strafbaar vervolgd kunnen worden. Ook zijn de ouders van de jongen ingelicht over zijn ‘speeltje’. Hoe de jongen aan het ‘vuurwapen’ kwam wordt uitgezocht.

- Advertisement -

Foto : Politie Rotterdam Rijnmond, twitter link

BpI-T42IAAAloAR

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd