Onderzoek naar gaslucht op balkon Bornerveld Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een bewoner van de Borverveld rook maandagmiddag een gaslucht op het balkon waarna hij de brandweer belde. De brandweer stelde ter plaatse samen met de politie een onderzoek in. Op het balkon was inderdaad zo nu en dan een vlaagje gas te ruiken.

Echter kon de brandweer geen lekkage vinden in het pand zelf maar ook niet bij de buren. Het vermoeden bestond dat er een lekkage was in een leegstaande woning onder de melder. Omdat er niet genoeg reden was om de deur te forceren moest de brandweer wachten op de woningbouwvestiging Vestia om de deur open te maken. Hier is geen lekkage gevonden. Waar de gaslucht vandaan kwam is onbekend.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0004 DSC_0009 DSC_0010

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd