Automobilist vlucht na waterongeval Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In de nacht van maandag naar dinsdag 3 juni heeft er op de Zuiderparkweg een waterongeval plaatsgevonden. Een automobilist reed over de rotonde, knalde vervolgens tegen het muurtje van de rotonde en kwam tenslotte ter water. Om de slachtoffer(s) te redden werd er een zoekactie op touw gezet waarbij duikers van de brandweer het water doorzochten.

Echter vonden zij hier geen slachtoffers, wel werd er een mobiele telefoon gevonden. Naast de zoektocht in het water werd er ook deels in een parkje gezocht, ook hier werden geen slachtoffers gevonden. De politie stelt een onderzoek in naar het ongeval en stelt de sporen veilig. Waarom de automobilist gevlucht is wordt uitgezocht.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0003 DSC_0010 DSC_0027 DSC_0028 DSC_0037 DSC_0039 DSC_0044

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd