Brandlucht in Jumbo Groenewoud Spijkenisse

dinsdag 3 juni 2014 16:12

Spijkenisse – Hulpdiensten hebben dinsdagmiddag een onderzoek verricht bij de supermarkt Jumbo aan de Groenewoud. In de supermarkt ging een brandalarm af waarna een vreemde geur werd geroken wat leek op brand. Omdat er mogelijk brand woedde werden er diverse eenheden op pad gestuurd.

De brandweer kon na onderzoek geen brand vinden, echter werd de vreemde geur wel geroken. Hier is verder onderzoek naar gedaan, de oorzaak van de geur is niet bekend. De klanten hadden tijdens het onderzoek geen hinder en konden gewoon verder winkelen.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0080 DSC_0081 DSC_0086

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandlucht in Jumbo Groenewoud Spijkenisse
Schrijver:

 

 

Spijkenisse – Hulpdiensten hebben dinsdagmiddag een onderzoek verricht bij de supermarkt Jumbo aan de Groenewoud. In de supermarkt ging een brandalarm af waarna een vreemde geur werd geroken wat leek op brand. Omdat er mogelijk brand woedde werden er diverse eenheden op pad gestuurd.

De brandweer kon na onderzoek geen brand vinden, echter werd de vreemde geur wel geroken. Hier is verder onderzoek naar gedaan, de oorzaak van de geur is niet bekend. De klanten hadden tijdens het onderzoek geen hinder en konden gewoon verder winkelen.

Foto’s : Robin Veerman

DSC_0080 DSC_0081 DSC_0086

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!