Fileleed door storing Van Brienenoordbrug A16 Rotterdam

dinsdag 3 juni 2014 11:10

Rotterdam – Door een storing aan één van de kleppen van de Van Brienenoordbrug ontstaat er inmiddels een flinke file op de ruit van Rotterdam. De brug ging rond kwart voor elf open maar wilde daarna niet meer sluiten. De andere twee kleppen sloten netjes, maar de klep die weg richting Breda voert weigert dienst. De snelweg is daardoor volledig gestremd en ook de slagbomen gaan niet open door de storing.

Omstreeks elf uur stond er al een file van ongeveer 4 kilometer in beide richtingen. De weggebruikers richting Den Haag of Utrecht worden omgeleid via Knooppunt Ridderster de A15, A4 en de A20. Weggebruikers richting Breda worden geadviseerd om te rijden via de A20, A4 en de A15 vanaf Terbregseplein.

Update 12.04: Inmiddels is de storing opgelost en kan het verkeer weer over de Van Brienenoordbrug. Het zal nog even duren voordat ook alle files zijn opgelost.

Foto : Bianca Brandenburg

foto Brienenoord bianca

Foto : Trafficcam VID

Foto brienenoord vid

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fileleed door storing Van Brienenoordbrug A16 Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Door een storing aan één van de kleppen van de Van Brienenoordbrug ontstaat er inmiddels een flinke file op de ruit van Rotterdam. De brug ging rond kwart voor elf open maar wilde daarna niet meer sluiten. De andere twee kleppen sloten netjes, maar de klep die weg richting Breda voert weigert dienst. De snelweg is daardoor volledig gestremd en ook de slagbomen gaan niet open door de storing.

Omstreeks elf uur stond er al een file van ongeveer 4 kilometer in beide richtingen. De weggebruikers richting Den Haag of Utrecht worden omgeleid via Knooppunt Ridderster de A15, A4 en de A20. Weggebruikers richting Breda worden geadviseerd om te rijden via de A20, A4 en de A15 vanaf Terbregseplein.

Update 12.04: Inmiddels is de storing opgelost en kan het verkeer weer over de Van Brienenoordbrug. Het zal nog even duren voordat ook alle files zijn opgelost.

Foto : Bianca Brandenburg

foto Brienenoord bianca

Foto : Trafficcam VID

Foto brienenoord vid

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!