Fileleed door storing Van Brienenoordbrug A16 Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Door een storing aan één van de kleppen van de Van Brienenoordbrug ontstaat er inmiddels een flinke file op de ruit van Rotterdam. De brug ging rond kwart voor elf open maar wilde daarna niet meer sluiten. De andere twee kleppen sloten netjes, maar de klep die weg richting Breda voert weigert dienst. De snelweg is daardoor volledig gestremd en ook de slagbomen gaan niet open door de storing.

Omstreeks elf uur stond er al een file van ongeveer 4 kilometer in beide richtingen. De weggebruikers richting Den Haag of Utrecht worden omgeleid via Knooppunt Ridderster de A15, A4 en de A20. Weggebruikers richting Breda worden geadviseerd om te rijden via de A20, A4 en de A15 vanaf Terbregseplein.

- Advertisement -

Update 12.04: Inmiddels is de storing opgelost en kan het verkeer weer over de Van Brienenoordbrug. Het zal nog even duren voordat ook alle files zijn opgelost.

Foto : Bianca Brandenburg

foto Brienenoord bianca

Foto : Trafficcam VID

Foto brienenoord vid

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd