Persoon overleden na ongeval met vrachtwagen N256 Zierikzee

dinsdag 3 juni 2014 15:58

Zierikzee – Bij een ernstig verkeersongeval op de N256 tussen de Zeelandbrug en Zierikzee is dinsdagmiddag eén persoon om het leven gekomen.  Door een nog onbekende oorzaak klapte een vrachtwagen en een bestelbus op elkaar. De vrachtwagen belandde hierna in de sloot.

Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Echter overleed de bestuurder van de bestelbus ter plekke. De chauffeur van de vrachtwagen raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege het politie-onderzoek is de N256 nabij de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Persoon overleden na ongeval met vrachtwagen N256 Zierikzee
Schrijver:

 

 

Zierikzee – Bij een ernstig verkeersongeval op de N256 tussen de Zeelandbrug en Zierikzee is dinsdagmiddag eén persoon om het leven gekomen.  Door een nog onbekende oorzaak klapte een vrachtwagen en een bestelbus op elkaar. De vrachtwagen belandde hierna in de sloot.

Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Echter overleed de bestuurder van de bestelbus ter plekke. De chauffeur van de vrachtwagen raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege het politie-onderzoek is de N256 nabij de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!