Persoon overleden na ongeval met vrachtwagen N256 Zierikzee

Date:

Share post:

Zierikzee – Bij een ernstig verkeersongeval op de N256 tussen de Zeelandbrug en Zierikzee is dinsdagmiddag eén persoon om het leven gekomen.  Door een nog onbekende oorzaak klapte een vrachtwagen en een bestelbus op elkaar. De vrachtwagen belandde hierna in de sloot.

Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Echter overleed de bestuurder van de bestelbus ter plekke. De chauffeur van de vrachtwagen raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertisement -

Vanwege het politie-onderzoek is de N256 nabij de Zeelandbrug in beide richtingen afgesloten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd