Veroorzaker dodelijk ongeval negeert rijverbod

dinsdag 3 juni 2014 15:52

Hellevoetsluis – De politie heeft de vrouw die vorige week twee voetgangers in Hellevoetsluis dood heeft gereden is opnieuw aangehouden. De vrouw, afkomstig uit Rockanje, reed op de N218 zonder rijbewijs, deze was ingevorderd na het dodelijk ongeval.

Het dodelijk ongeval gebeurde op de Haringvlietweg waarbij de vrouwelijke bestuurder twee voetgangers raakte en vervolgens zelf ter water raakte. Een 23-jarige vrouw afkomstig uit Polen overleed ter plekke aan haar verwondingen. De 29-jarige man, ook afkomstig uit Polen, overleed later in het ziekenhuis,

Omdat de vrouw reed zonder rijbewijs is haar auto in beslag genomen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veroorzaker dodelijk ongeval negeert rijverbod
Schrijver:

 

 

Hellevoetsluis – De politie heeft de vrouw die vorige week twee voetgangers in Hellevoetsluis dood heeft gereden is opnieuw aangehouden. De vrouw, afkomstig uit Rockanje, reed op de N218 zonder rijbewijs, deze was ingevorderd na het dodelijk ongeval.

Het dodelijk ongeval gebeurde op de Haringvlietweg waarbij de vrouwelijke bestuurder twee voetgangers raakte en vervolgens zelf ter water raakte. Een 23-jarige vrouw afkomstig uit Polen overleed ter plekke aan haar verwondingen. De 29-jarige man, ook afkomstig uit Polen, overleed later in het ziekenhuis,

Omdat de vrouw reed zonder rijbewijs is haar auto in beslag genomen.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!