Veroorzaker dodelijk ongeval negeert rijverbod

Date:

Share post:

Hellevoetsluis – De politie heeft de vrouw die vorige week twee voetgangers in Hellevoetsluis dood heeft gereden is opnieuw aangehouden. De vrouw, afkomstig uit Rockanje, reed op de N218 zonder rijbewijs, deze was ingevorderd na het dodelijk ongeval.

Het dodelijk ongeval gebeurde op de Haringvlietweg waarbij de vrouwelijke bestuurder twee voetgangers raakte en vervolgens zelf ter water raakte. Een 23-jarige vrouw afkomstig uit Polen overleed ter plekke aan haar verwondingen. De 29-jarige man, ook afkomstig uit Polen, overleed later in het ziekenhuis,

- Advertisement -

Omdat de vrouw reed zonder rijbewijs is haar auto in beslag genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd