Motorrijdster (56) zwaargewond na ongeval A16 Rotterdam

woensdag 4 juni 2014 18:56


Rotterdam – Een 56-jarige Rotterdamse motorrijdster is woensdagmiddag omstreeks vijf uur op de A16 zwaargewond geraakt na een ongeval met een auto. Bij de oprit Kralingen richting Dordrecht ging het bij het invoegen vermoedelijk mis en ontstond er een aanrijding tussen een automobilist en de motorrijdster. Vanwege de ernst van haar verwondingen werd naast de brandweer, het Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse gevraagd voor een mogelijke reanimatie. Een woordvoerder van de politie kon niet bevestigen of dit daadwerkelijk het geval is geweest.

Na stabilisatie is de vrouw met zware verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De snelweg werd in de richting van Dordrecht korte tijd afgesloten voor al het verkeer. Daardoor ontstonden er in beide richtingen lange files op de A20. Daarna werd één rijstrook vrijgegeven. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijdster (56) zwaargewond na ongeval A16 Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – Een 56-jarige Rotterdamse motorrijdster is woensdagmiddag omstreeks vijf uur op de A16 zwaargewond geraakt na een ongeval met een auto. Bij de oprit Kralingen richting Dordrecht ging het bij het invoegen vermoedelijk mis en ontstond er een aanrijding tussen een automobilist en de motorrijdster. Vanwege de ernst van haar verwondingen werd naast de brandweer, het Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse gevraagd voor een mogelijke reanimatie. Een woordvoerder van de politie kon niet bevestigen of dit daadwerkelijk het geval is geweest.

Na stabilisatie is de vrouw met zware verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De snelweg werd in de richting van Dordrecht korte tijd afgesloten voor al het verkeer. Daardoor ontstonden er in beide richtingen lange files op de A20. Daarna werd één rijstrook vrijgegeven. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!