Spraakcompter van gehandicapte kind gestolen bij laffe woninginbraak

donderdag 5 juni 2014 17:23

Hoogvliet – Agenten hebben een onderzoek ingesteld na een woninginbraak in Hoogvliet van dinsdag 3 op woensdag 4 juni jl. waarbij onder andere de spraakhulpmiddel van een 10-jarige gehandicapte jongen is gestolen.

Deze spraakcomputer is van het merk Zingui en is een onmisbaar hulpmiddel voor communicatie en ontwikkeling van de jongen. Daarnaast is de trolley cq rugzak van de spraakcomputer en een controller van een spelcomputer weggenomen. Politie heeft deze laffe diefstal in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Informatie?
Hoort en/of verneemt u dat iemand een dergelijk toestel te koop aan biedt, neem dan svp contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

zingui_1

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Spraakcompter van gehandicapte kind gestolen bij laffe woninginbraak
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Agenten hebben een onderzoek ingesteld na een woninginbraak in Hoogvliet van dinsdag 3 op woensdag 4 juni jl. waarbij onder andere de spraakhulpmiddel van een 10-jarige gehandicapte jongen is gestolen.

Deze spraakcomputer is van het merk Zingui en is een onmisbaar hulpmiddel voor communicatie en ontwikkeling van de jongen. Daarnaast is de trolley cq rugzak van de spraakcomputer en een controller van een spelcomputer weggenomen. Politie heeft deze laffe diefstal in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Informatie?
Hoort en/of verneemt u dat iemand een dergelijk toestel te koop aan biedt, neem dan svp contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

zingui_1

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!