Spraakcompter van gehandicapte kind gestolen bij laffe woninginbraak

Date:

Share post:

Hoogvliet – Agenten hebben een onderzoek ingesteld na een woninginbraak in Hoogvliet van dinsdag 3 op woensdag 4 juni jl. waarbij onder andere de spraakhulpmiddel van een 10-jarige gehandicapte jongen is gestolen.

Deze spraakcomputer is van het merk Zingui en is een onmisbaar hulpmiddel voor communicatie en ontwikkeling van de jongen. Daarnaast is de trolley cq rugzak van de spraakcomputer en een controller van een spelcomputer weggenomen. Politie heeft deze laffe diefstal in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

- Advertisement -

Informatie?
Hoort en/of verneemt u dat iemand een dergelijk toestel te koop aan biedt, neem dan svp contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

zingui_1

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd