Dronken skateboarder laat banden politieauto leeglopen

vrijdag 6 juni 2014 21:48


Rotterdam – Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een man aangehouden voor de vernieling van een politievoertuig. Agenten waren in het centrum van Rotterdam bezig met een alcoholcontrole. De man vond het nodig om van een geparkeerde politieauto de banden leeg te laten lopen.

Agenten konden de grap niet waarderen, omdat een noodhulp voertuig nu niet inzetbaar was. De man werd aangehouden maar dat ging niet zonder slag of stoot. Na hevig verzet van de man wisten agenten hem onder controle te krijgen en hebben hem ter ontnuchtering ingesloten. Naast een flinke kater morgenochtend zal hij een gepeperde bekeuring tegemoet kunnen zien.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dronken skateboarder laat banden politieauto leeglopen
Schrijver:

 

 


Rotterdam – Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een man aangehouden voor de vernieling van een politievoertuig. Agenten waren in het centrum van Rotterdam bezig met een alcoholcontrole. De man vond het nodig om van een geparkeerde politieauto de banden leeg te laten lopen.

Agenten konden de grap niet waarderen, omdat een noodhulp voertuig nu niet inzetbaar was. De man werd aangehouden maar dat ging niet zonder slag of stoot. Na hevig verzet van de man wisten agenten hem onder controle te krijgen en hebben hem ter ontnuchtering ingesloten. Naast een flinke kater morgenochtend zal hij een gepeperde bekeuring tegemoet kunnen zien.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!