Zeven aanhoudingen na alcoholcontrole Rotterdam Centrum

vrijdag 6 juni 2014 21:50

Rotterdam – In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 juni jl. hebben agenten in het centrum in samenwerking met het verkeershandhavingsteam acht bestuurders aangehouden met te veel alcohol op. Een beginnende bestuurder had maar liefst zeven keer meer gedronken dan de toegestane hoeveelheid.

De controle is gehouden op het Eendrachtsplein en daarna op de Coolsingel en omgeving. In totaal zijn 470 bestuurders gecontroleerd. Zeven bestuurders hebben een proces-verbaal gekregen. Van twee bestuurders werd direct het rijbewijs ingevorderd waaronder het rijbewijs van de beginnende bestuurder. Hij blies maar liefst 760 ug/l waar maximaal 90 ug/l is toegestaan.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zeven aanhoudingen na alcoholcontrole Rotterdam Centrum
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 juni jl. hebben agenten in het centrum in samenwerking met het verkeershandhavingsteam acht bestuurders aangehouden met te veel alcohol op. Een beginnende bestuurder had maar liefst zeven keer meer gedronken dan de toegestane hoeveelheid.

De controle is gehouden op het Eendrachtsplein en daarna op de Coolsingel en omgeving. In totaal zijn 470 bestuurders gecontroleerd. Zeven bestuurders hebben een proces-verbaal gekregen. Van twee bestuurders werd direct het rijbewijs ingevorderd waaronder het rijbewijs van de beginnende bestuurder. Hij blies maar liefst 760 ug/l waar maximaal 90 ug/l is toegestaan.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!