Grote uitslaande brand in restaurant Turfkade Brielle

zaterdag 7 juni 2014 09:46


Brielle –
Op zaterdagmorgen 7 juni is op de Turfkade een grote brand uitgebroken in een restaurant. Bij aankomst van de brandweer kwamen de grote rookwolken uit het pand naar buiten. Niet veel later ging dit gepaard met flinke vlammen. Aan de achterzijde was de brand geheel uitslaand. Door de felle brand was de rookontwikkeling  de wijde omgeving te zien. De brandweer heeft opgeschaald naar zeer grote brand in verband met uitbreidingsgevaar. De brandweer wist omliggende panden te behouden. Wel zijn deze beschadigd door de brand.

Meetploegen van de brandweer heb de luchtkwaliteit gemeten in de omgeving. Tot zover bekend zijn er geen gevaarlijke concentraties gemeten. De brand is inmiddels onder controle, en de brandweer is begonnen met nablussen van de brand. Het is niet bekend of er gewerkt werd in de pizzeria bij het uitbreken van de brand. Er raakte tot zover bekend niemand gewond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Onderstaande foto : Persburo Brielle

brand-brielle

IMG-20140607-WA0000

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote uitslaande brand in restaurant Turfkade Brielle
Schrijver:

 

 


Brielle –
Op zaterdagmorgen 7 juni is op de Turfkade een grote brand uitgebroken in een restaurant. Bij aankomst van de brandweer kwamen de grote rookwolken uit het pand naar buiten. Niet veel later ging dit gepaard met flinke vlammen. Aan de achterzijde was de brand geheel uitslaand. Door de felle brand was de rookontwikkeling  de wijde omgeving te zien. De brandweer heeft opgeschaald naar zeer grote brand in verband met uitbreidingsgevaar. De brandweer wist omliggende panden te behouden. Wel zijn deze beschadigd door de brand.

Meetploegen van de brandweer heb de luchtkwaliteit gemeten in de omgeving. Tot zover bekend zijn er geen gevaarlijke concentraties gemeten. De brand is inmiddels onder controle, en de brandweer is begonnen met nablussen van de brand. Het is niet bekend of er gewerkt werd in de pizzeria bij het uitbreken van de brand. Er raakte tot zover bekend niemand gewond. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Onderstaande foto : Persburo Brielle

brand-brielle

IMG-20140607-WA0000

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!