Nepagenten aangehouden na achtervolging in Rotterdam

zaterdag 7 juni 2014 19:09

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen van 18 en 46 jaar oud opgepakt nadat zij zich uitgaven als politieagenten. Het tweetal controleerden meerdere toeristen probeerde via deze wijze geld afhandig te maken. Een passerende politieagent zag drie mannen staan, op het moment dat de nepagenten de échte agent zagen gingen zij er vandoor. Na een politieachtervolging werden de twee verdachten aangehouden, één van hen werd opgewacht bij de watertaxi.

Een 23-jarige toerist verklaarde dat zij werd benaderd door de mannen die haar wilden controleren, ondanks dat de verdachten geen uniform droegen trapten meerdere toeristen er toch in. De verdachten hadden onder andere dollar bankbiljetten bij zich, de politie onderzoekt de herkomst van het geld.

 

0 reacties

Nepagenten aangehouden na achtervolging in Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag twee mannen van 18 en 46 jaar oud opgepakt nadat zij zich uitgaven als politieagenten. Het tweetal controleerden meerdere toeristen probeerde via deze wijze geld afhandig te maken. Een passerende politieagent zag drie mannen staan, op het moment dat de nepagenten de échte agent zagen gingen zij er vandoor. Na een politieachtervolging werden de twee verdachten aangehouden, één van hen werd opgewacht bij de watertaxi.

Een 23-jarige toerist verklaarde dat zij werd benaderd door de mannen die haar wilden controleren, ondanks dat de verdachten geen uniform droegen trapten meerdere toeristen er toch in. De verdachten hadden onder andere dollar bankbiljetten bij zich, de politie onderzoekt de herkomst van het geld.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!