Smeulend barbecue-afval veroorzaakt brandje in container Kretalaan Rotterdam

zaterdag 7 juni 2014 23:55

Rotterdam – Op de Kretalaan heeft zaterdagavond een klein brandje gewoed in een container nadat hier de restanten van een barbecue in waren gedeponeerd. De brandweer is ter plaatse gekomen om de containerbrand uiteindelijk te blussen.

Voorgaande jaren stonden er op het strand in Nesselande speciale bakken voor barbecue afval, de gemeente zal worden gevraagd om deze terug te plaatsen. Of de politie de persoon die het afval in de container gooide heeft kunnen achterhalen is niet bekend.

Twitterfoto : Mireille vd Waal | Wijkagente Nesselande Politie Eenheid Rotterdam

BpjRs4xCMAAeiTm

 

0 reacties

Smeulend barbecue-afval veroorzaakt brandje in container Kretalaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Kretalaan heeft zaterdagavond een klein brandje gewoed in een container nadat hier de restanten van een barbecue in waren gedeponeerd. De brandweer is ter plaatse gekomen om de containerbrand uiteindelijk te blussen.

Voorgaande jaren stonden er op het strand in Nesselande speciale bakken voor barbecue afval, de gemeente zal worden gevraagd om deze terug te plaatsen. Of de politie de persoon die het afval in de container gooide heeft kunnen achterhalen is niet bekend.

Twitterfoto : Mireille vd Waal | Wijkagente Nesselande Politie Eenheid Rotterdam

BpjRs4xCMAAeiTm

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!