Fietser gewond na aanrijding Meerzichtlaan Zoetermeer

zondag 8 juni 2014 17:20

Zoetermeer – Een fietser is zondagmiddag gewond geraakt na een ongeval op de Meerzichtlaan, dit gebeurde ter hoogte van het Total tankstation. Twee `personen kwamen vanaf winkelcentrum Meerzicht en staken onverwachts over, een passerende automobilist kon ondanks een poging om uit te wijken kon niet voorkomen dat het slachtoffer zou worden geschept.
Ambulancepersoneel is met spoed ter plaatse gekomen om het slachtoffer te fixeren, deze is hierna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Na het ongeval heeft de politie een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding, mede hierom is de weg enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s : Sander van den Berg

DSC04347 DSC04348 DSC04351 DSC04354 DSC04356

 

0 reacties

Fietser gewond na aanrijding Meerzichtlaan Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Een fietser is zondagmiddag gewond geraakt na een ongeval op de Meerzichtlaan, dit gebeurde ter hoogte van het Total tankstation. Twee `personen kwamen vanaf winkelcentrum Meerzicht en staken onverwachts over, een passerende automobilist kon ondanks een poging om uit te wijken kon niet voorkomen dat het slachtoffer zou worden geschept.
Ambulancepersoneel is met spoed ter plaatse gekomen om het slachtoffer te fixeren, deze is hierna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Na het ongeval heeft de politie een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding, mede hierom is de weg enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s : Sander van den Berg

DSC04347 DSC04348 DSC04351 DSC04354 DSC04356

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!